Review: Terratec Protect Mobile 2014-12-05T12:07:00

Sporten en rampen domineren Facebook in 2014

Samsung stelt release Gear VR uit tot eerste kwartaal 2015

Review: Terratec Protect Mobile

Aan de virtuele riem

Review: Terratec Protect Mobile

De Terratec Protect Mobile ziet er op het eerste gezicht uit als een gewone sleutelhanger. Hij is echter wel iets intelligenter dan dat. Het is een behoorlijk veelzijdig apparaatje.

U koppelt hem via de speciale app met uw iPhone via bluetooth, waarna u hem zo kunt instellen dat er een alarm afgaat op het moment dat de afstand tussen uw telefoon en de Protect Mobile een door u opgegeven afstand overschrijdt. Handig als u uw sleutels niet wilt vergeten bijvoorbeeld. U kunt het apparaat daarnaast ook gebruiken om uw iPhone terug te vinden. Druk op het knopje en uw telefoon slaat aan. Andersom werkt dit overigens ook. Om het apparaat niet continu af te laten gaan als u thuis of op uw werk bent (waar u regelmatig heen en weer loopt) is er een speciale Home-instelling. De Protect Mobile wordt gevoed door een enkele knoopcel. De levensduur hiervan is afhankelijk van hoe vaak het apparaat in actie moet komen. Gebeurt dit vaak, dan kan dit vrij kort zijn. 

Lees ook: Inloggen op internetbankieren met vingerafdruk

Conclusie

Multifunctioneel alarm voor smartphone en sleutelbos, dat wel wat instelwerk vergt om optimaal te kunnen gebruiken.

Adviesprijs: €30,–

Voor meer informatie: www.terratec.net


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord