Dropbox App Center 2021-02-14T11:13:41

PowerPoint: handschrift gebruiken

Word en Outlook krijgen voorspellende gave

Dropbox App Center

Via Dropbox kun je je bestanden in de cloud opslaan. Je kunt dit programma zo instellen dat je bestanden binnen de Dropbox-omgeving kunt bewerken, namelijk door er apps van derden aan te koppelen. Die gekoppelde apps kun je binnen Dropbox beheren. In deze how to laten we zien hoe dat werkt.

Via het App Center van Dropbox kun je apps van derden toevoegen voor meer functionaliteit. Heb je ze niet meer nodig, dan kun je ze eenvoudig weer ontkoppelen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord