Website op de Taakbalk 2013-11-04T16:13:58

Offline nieuws lezen

Karl Lagerfeld bezit 4 iPhones, 30 iPads, 100 iPods

Website op de Taakbalk

Website op de Taakbalk

De veel bezochte websites zet u natuurlijk in uw lijst met Favorieten. Maar wat doet u met de websites die u écht het vaakst aandoet? Die zet u natuurlijk op de Taakbalk van Windows 7!

De veel bezochte websites zet u natuurlijk in uw lijst met Favorieten. Maar wat doet u met de websites die u écht het vaakst aandoet? Die zet u natuurlijk op de Taakbalk van Windows 7!Als u Internet Explorer 9 heeft geïnstalleerd binnen Windows 7, dan kunt u gebruik maken van een speciaal grapje waarmee u een website op de Taakbalk kunt zetten. Dat is handig, want op die manier is de website nóg sneller te openen. Enfin, als u een favoriete website heeft geopend, dan moet u het zogeheten ‘favicon’ (= het plaatje aan de linkerkant) in de adresbalk aanklikken met de linker muisknop. Dat vasthouden. Vervolgens kunt u de website als het ware uit Internet Explorer 9 weg trekken (zie afbeelding). U houdt de linker muisknop daarbij ingedrukt en u neemt de website mee naar de Taakbalk (zie afbeelding). Daar aangekomen laat u de linker muisknop weer los. Vervolgens zult u ervaren hoe handig het nieuwe Taakbalk-pictogram wel niet is! Niet alleen kunt u de website een stuk sneller starten, maar tevens houdt Internet Explorer 9 visueel slim rekening met de op deze manier geopende website (zie afbeelding). Verder op de Taakbalk – ook als Internet Explorer is geminimaliseerd – continu een realtime miniatuurkijkje naar alles dat zich op dat moment afspeelt op de website (zie afbeelding)!

100038_TAFBEELDING_1100038_TAFBEELDING_2100038_TAFBEELDING_3100038_TAFBEELDING_4


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord