Windows 10: Snelle toegang vervangen voor Deze pc in Verkenner 2015-08-12T16:48:05

Voor de Minecraft-fans: blokjesvarken als iPhone-case

Windows 10: Bestanden en mappen uit Snelle toegang verwijderen

Windows 10: Snelle toegang vervangen voor Deze pc in Verkenner

Windows 10: Snelle toegang vervangen voor Deze pc in Verkenner

De Verkenner is in Windows 10 uitgerust met een nieuwe functie: Snelle toegang. De mappen die je het meest gebruikt, zie je hier in één oogopslag. Wil je liever dat de Verkenner gewoon weer direct 'Deze pc/Deze computer' toont? Het is in een paar muisklikken geregeld.

Open de Verkenner onder in de taakbalk of druk Windows-toets + E. Kies bovenin voor Beeld en klik helemaal rechts op Map- en zoekopties wijzigen.

Onder het tabblad Algemeen vind je meteen wat je zoekt. De bovenste optie is Verkenner openen in. Klik op Snelle toegang om een dropdown menu te openen. Kies daar 'Deze pc'.

Druk tot slot op OK om de aanpassingen door te voeren.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord