Hoe verwijder je wifi-netwerken van je smartphone (Android) 2014-08-20T11:42:39

Breid het geheugen van je Macbook uit met de JetDrive Lite

Google maakt diensten geschikt voor kinderen

Hoe verwijder je wifi-netwerken van je smartphone (Android)

Ruim die lange lijst met wifi-namen eens op!

Hoe verwijder je wifi-netwerken van je smartphone (Android)

Als je je smartphone al een tijdje hebt, sta je er misschien wel eens van te kijken hoeveel wifi-netwerken je door de jaren heen hebt verzameld. Hoog tijd om die ellenlange lijst netwerken eens te filteren. Een opgeslagen wifi-netwerk is namelijk makkelijk te verwijderen.

Je vindt je wifi-netwerken in je 'Instellingen'.Klik daar op 'wifi'.Je ziet hier een lijst met alle wifi-netwerken die je ooit hebt opgeslagen.


Selecteer het netwerk dat je wilt verwijderen. Dat doe je door er lang op te drukken.Je ziet hier twee opties verschijnen: 'Netwerk vergeten' en 'Netwerk aanpassen'.Tik 'Netwerk vergeten' aan en het netwerk wordt verwijderd uit je lijst met opgeslagen netwerken.

Doe dit voor alle netwerken die je niet meer in je lijst wil zien. Let op: als je een netwerk verwijdert, zul je het wachtwoord er eventueel opnieuw voor moeten invoeren als je weer opnieuw in moet loggen. Zorg dus dat je je thuisnetwerk verwijdert!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord