Olympische Spelen: Volg ze overal 2014-02-25T16:17:33

Apple verwijdert laatste Bitcoin-app uit App Store

Video - Ondertitels toevoegen: de mogelijkheden in YouTube

Olympische Spelen: Volg ze overal

Olympische Spelen: Volg ze overal

Zelfs al is Nederland geen écht wintersportland, toch staan we in ieder geval bij twee onderdelen ons mannetje (m/v): schaatsen en snowboarden. En dat maakt het winterfestijn in Sochi dus best interessant. Met deze apps blijft u altijd en overal op de hoogte van de prestaties van onze Olympiërs.

Winter Games Sochi 2014
Oké, voor de meer reguliere sporten zijn de regels en het doel nog wel redelijk te volgen, maar wat moeten we nou denken van iets zoals curling? Het heeft nog ‘t meest weg van Hollandse kazen over een schaatsbaan sjoelen, maar wat het spel nou echt behelst valt nog eens rustig na te lezen in deze iPad-app (0,89 euro). En dat maakt het kijken naar curling – en andere ons minder bekende sporten – net wat leuker!Download Winter Games Sochi 2014 voor iOS hier.

Sochi.ru Guide
De officiële gratis Sochi-app voor iOS en Android bevat niet alleen een uitgebreide kalender, maar ook nieuws en foto’s, plus de onvermijdelijke webwinkel met souvenirtjes en andere hebbedingen (maar dat is meer iets voor de echte fanaten, zullen we maar zeggen). Verder veel praktische informatie over Sochi’s stadions en andere wetenswaardigheden. Mocht u van plan zijn richting oosten te trekken voor een snufje live sport, dan zijn kaarten via de app te bestellen. Pak eventueel de ook gratis zusterapp Sochi.ru Results ook even mee: hierin worden alle uitslagen overzichtelijk vermeld zodra ze beschikbaar zijn.Download de Sochi.ru Guide voor iOS hier, of voor Android hier.

Sochi oCals

Met deze kosteloze iOS-app voegt u snel evenementen uit een bepaalde door uzelf te selecteren categorie toe aan uw agenda. Handig, want zo weet u precies wanneer het spannend gaat worden en wanneer (bijvoorbeeld) belangrijke finales plaatsvinden. De app is gratis en u kunt hier ook alle schema’s voor niks in bekijken. Wilt u echter evenementen toevoegen aan de iOS-agenda, dan is het nemen van een abonnement (eenmalig 0,99 euro) aanbevelenswaardig; wijzigingen worden dan voortaan automatisch voor u bijgehouden en doorgevoerd.Download Sochi oCals voor iOS hier.

NPO
De NPO-app (iOS en Android, gratis) is pas echt interessant geworden sinds de mogelijkheid tot het live kijken van Nederland 1, 2 en 3 werd toegevoegd. Het betekent dat zolang u maar over een nternetverbinding beschikt, u op de tablet of smartphone live uitzendingen kunt volgen. Bijvoorbeeld schaatswedstrijden of andere olympische hoogstandjes; gemiste uitzendingen zijn eveneens beschikbaar. Ideaal voor tijdens studie of werk!

Download de NPO-app voor iOS hier of voor Android hier.

Sochi 2014 WOW
Via deze app, afkomstig uit de stallen van Samsung, leest u alles over uw favoriete sport of sporters. Ook het laatste nieuws ontbreekt niet en er is uiteraard een uitgebreide agenda beschikbaar. Voor bezitters van een Android-apparaat (sorry, iOS’ers…) die toevallig ook nog sportliefhebber zijn een (ook nog eens gratis) must om te installeren.Download Sochi 2014 WOW voor Android hier.

Sites

Hebt u een notebook, pc of een wat meer exotisch mobiel apparaat waar geen of nauwelijks apps voor te krijgen zijn, dan volstaat de aloude browser. Een goed startpunt is de officiële Sochiwebsite: www.sochi2014.com. Ook op www.nocnsf.nl/sochi2014 vindt u veel olympische nieuwtjes, deze keer geheel Nederlandstalig. En schaatsliefhebbers vinden álles op het gebied van de schaatssport op www.schaatsen.nl


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord