De redactie van Computer Idee


Tijs Hofmans

Tijs Hofmans

Leeft op (en van) het internet. Haalt zijn nieuws alleen maar van Twitter en Blendle en zijn entertainment van Netflix en Reddit. Heeft in zijn huis niets van waarde, maar bezit wel een belachelijk dure pc. Schrijft als hobby over raketten en ruimtevaart op GoForLaunch.nl en houdt een Dagen Van-overzicht bij op FijneDagVan.nl. Maakt zich buiten dat vooral druk over zijn privacy en internetvrijheid. Is ook te vinden op zijn eigen website.

Annemarie Korevaar

Annemarie Korevaar

Verbaast zich nog steeds over de magie van haar draadloze thuis-netwerk. Kan best een dagje zonder de pc, maar twee dagen wordt moeilijk. Is dol op Twitter en Facebook. Vindt gadgets leuk, maar wordt kriegel van die eindeloze kluwens kabels. Zorgt er daarom altijd voor dat de accu van haar netbook en van haar Nintendo DS optimaal opgeladen zijn.

Dave Laaper

Dave Laaper

Heeft op de eerste plaats een passie voor schrijven. Kijkt met grote regelmaat de laatste films & series en is ook graag actief bezig met sport. Struint graag Twitter af opzoek naar de laatste nieuwtjes en schrijft in zijn vrije tijd over de wielersport. Volgt het nieuws via zijn smartphone en old school Dell Latitude D510 laptop.

Gerard Lodder

Gerard Lodder

Gerard Lodder is onze vaste video-redacteur. Hij maakt verhelderende workshops over allerlei onderwerpen van netwerken in Windows tot aan Spotify. Naast zijn werk voor Computer Idee werkt Gerard ook voor zichzelf. Kijk daarvoor maar eens op zijn website.

Gertjan Groen

Gertjan Groen schrijft voor Computer Idee.

Jeroen van de Nieuwenhof

Jeroen van de Nieuwenhof

Freelance webredacteur

Martijn Overman

Martijn Overman

Heeft geen favoriete websites. Wel websites waar hij juist nĂ­et komt, waaronder enkele zeer populaire. Is meestal op zoek naar specifieke informatie en die vind je nu eenmaal niet op een plek. Als hij dan toch per se moet kiezen wordt het TechCrunch. Bezoekt verder veel muziek-, weer- en watersportsites. Gebruikt zijn Windows 7-pc het meest voor het sleutelen aan eigen websites, zoals freeware-site 100-downloads.com en rss-lezer Feedjunkie.com. Voor het afspelen van muziek gebruikt hij inmiddels vaker Spotify dan zijn nas.

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Freelance webredacteur

YoungCapital

Advertorial

Mark Gamble

Mark Gamble