Planetdance

gratis downloaden

Planetdance

Weegschalen maken deze week grote kans om een gratis horoscoopprogramma te kunnen downloaden. Voor Watermannen of Boogschutters geldt dat trouwens ook en zelfs als u bent geboren onder een van de andere negen tekens van de Dierenriem is de mogelijkheid aanwezig. Het programma heet Planetdance.

Mensen die geïnteresseerd zijn in astronomie (zie Cartes du Ciel elders op deze pagina’s) moeten over het algemeen niets hebben van sterrenwichelarij, zoals ze astrologie smalend noemen, maar wanneer u gelooft dat uw karakter en toekomst in de sterren staan moet u het programma zeker bekijken.

Planetdance (van jcremers.com) is in zijn soort zeer uitgebreid en biedt verschillende horoscoopweergaven. Wanneer u uw geboorteplaats en –tijd invoert ziet u niet alleen de planeetstanden van dat moment, maar krijgt u ook uitleg over de betekenis daarvan volgens de astrologie.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord