100 miljoen downloads voor OpenOffice.org 2013-11-04T17:08:58

Google komt met eigen navigatiesoftware

Google Music Search met Lala en iLike

100 miljoen downloads voor OpenOffice.org

100 miljoen downloads voor OpenOffice.org

Een dik jaar geleden verscheen OpenOffice.org versie 3.0. Gisteravond werd er voor de honderdmiljoenste keer op de knop Download geklikt. Die 100 miljoen downloads bestaat uit 59.903.711 keer versie 3.0, en 40.096.289 keer versie 3.1. De teller van versie 3.1 staat op dit moment overigens alweer een stukje hoger.

Een dik jaar geleden verscheen OpenOffice.org versie 3.0. Gisteravond werd er voor de honderdmiljoenste keer op de knop Download geklikt.

Die 100 miljoen downloads bestaat uit 59.903.711 keer versie 3.0, en 40.096.289 keer versie 3.1. De teller van versie 3.1 staat op dit moment overigens alweer een stukje hoger.

Van de honderdmiljoen het afgelopen jaar gedownloade exemplaren zijn er zo'n 1,78 miljoen Nederlandstalige versies.

Wat de statistieken indrukwekkend maakt, is dat ze alleen de cijfers bevatten van de downloads via de OpenOffice.org website. Niet meegeteld zijn bijvoorbeeld de grote aantallen Linux-gebruikers, die het via hun distributie downloaden. Ook zijn er veel mensen die OpenOffice.org binnenhalen via mirrors, peer-to-peer netwerken en andere media. Al deze downloads zijn niet eens meegeteld.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.



Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord