5 december op je smartphone met De Sinterklaas App

© CIDimport

5 december op je smartphone met De Sinterklaas App

Geplaatst: 1 november 2013 - 13:42

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:57

Redactie ID.nl

Het heilig avondje komt er weer aan en het wordt zo langzamer hand tijd om na te denken over grappige gedichten en spannende surprises. De Sinterklaas App is gemaakt om de voorbereidingen voor de feestdag een stuk gemakkelijker te maken.

De Nederlandse app-maker Mathijs Visser richt zich met De Sinterklaas App in eerste instantie op opa’s, oma’s, moeders en vaders die het heilig avondje moeten voorbereiden. De applicatie, die te vinden is in zowel de iTunes Store als de Google Play Store, dient als rijmwoordenboek en kent daarnaast een lijst met actuele cadeautips.

Alles-in-één

Ook jongere Sinterklaasliefhebbers kunnen genieten van De Sinterklaas App: in het hoofdmenu zijn namelijk ook Sinterklaasliedjes, Sint-filmpjes en zelfs alle uitzendingen van het Sinterklaas Journaal te vinden. “Alles voor het heerlijkste heerlijk avondje in één app”, zo beschrijft Visser zijn applicatie.

De Sinterklaas App is vanaf nu gratis te downloaden voor Apple- en Android-apparaten. Heeft u ook een leuke Sinterklaas-app gevonden? Laat de naam achter in een reactie onder dit artikel!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten