5000 nieuwe Windows Phone-apps afgelopen maand 2013-11-04T16:19:41

Te koop: Verslaafde Modern Warfare 3-speler

Security Essentials bèta verwijdert automatisch malware

5000 nieuwe Windows Phone-apps afgelopen maand

5000 nieuwe Windows Phone-apps afgelopen maand

Hoewel Windows Phone nog een flinke weg te gaan heeft om net zo groot te worden als Android en iPhone, begint de populariteit onder ontwikkelaar te groeien. 5.000 nieuwe apps zijn er de afgelopen maand bijgekomen waardoor het totaal nu op 40.000 staat.

Sinds oktober vorig jaar groeide de Windows Phone Marketplace tot 40.000 apps waarvan dus maar liefst 5.000 in de afgelopen maand. De verwachting is dat in januari de 50.000 gehaald gaat worden. Het is dan nog steeds een factor 10 kleiner dan wat de iPhone nu heeft. Android moet ook nog voor worden laten gegaan want die staan momenteel op zo'n 300.000 beschikbare apps. Van de nu beschikbare Windows Phone apps betreft 85% een applicatie, 15% games. 

Windows Phone Apps grafiek

[Via: All About Windows Phone]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord