Acer Android netbook uitgesteld in Benelux 2013-11-04T17:05:57

Het einde lijkt nabij voor Psystar

Beta NOD32 Antivirus 4 voor Mac en Linux beschikbaar

Acer Android netbook uitgesteld in Benelux

Acer Android netbook uitgesteld in Benelux

Inmiddels is het eerste Android netbook via Amazon te bestellen, maar Nederland moet nog even wachten. Volgens een woordvoerder van Acer komt de eerste Android-netbook in februari of maart 2010 uit. Het gaat ook om een ander type. Het eerste Android netbook, de Acer Android One D250 om precies te zijn, is uitgerust met enerzijds het Windows XP-besturingssysteem en anderzijds Android.

Inmiddels is het eerste Android netbook via Amazon te bestellen, maar Nederland moet nog even wachten. Volgens een woordvoerder van Acer komt de eerste Android-netbook in februari of maart 2010 uit. Het gaat ook om een ander type.

Het eerste Android netbook, de Acer Android One D250 om precies te zijn, is uitgerust met enerzijds het Windows XP-besturingssysteem en anderzijds Android. Het 10,1 inch netbook is te koop voor $334,99 via Amazon.

Acer laat weten dat de lancering van het Android netbook in de Benelux is uitgesteld tot februari/maart 2010. Het gaat dan om typenummer 532. Dit is eveneens een 10 inch notebook, maar dan met andere specs. Deze zijn nog niet vrijgegeven.

Wanneer Android in het vaarwater komt van het andere Google besturingssysteem, Chrome OS, is nog niet bekend. Maar volgens Google-oprichter Sergey Brin is het te verwachten dat Android en Chrome zullen convergeren op termijn.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord