Adobe opent de aanval op Apple voor flash op iPhone 2013-11-04T17:08:38

Met bèta 4 van Chrome bookmarks synchroniseren

Mio navigatie met Live TMC fileinfo zonder kosten

Adobe opent de aanval op Apple voor flash op iPhone

Adobe opent de aanval op Apple voor flash op iPhone

Wie browsend met zijn iPhone op een flash-site belandt, krijgt sinds kort de melding van Adobe dat het niet hun schuld is dat er geen flashondersteuning is. Maar dat Apple het tegenhoudt. Adobe is bijna klaar met de ontwikkeling van flash voor smartphones met Android, Windows Mobile, Symbian enzovoort, maar de iPhone is daar niet bij.

Wie browsend met zijn iPhone op een flash-site belandt, krijgt sinds kort de melding van Adobe dat het niet hun schuld is dat er geen flashondersteuning is. Maar dat Apple het tegenhoudt.

Adobe is bijna klaar met de ontwikkeling van flash voor smartphones met Android, Windows Mobile, Symbian enzovoort, maar de iPhone is daar niet bij. En dat komt volgens Adobe doordat Apple weigert mee te werken. Over de exacte redenen daarvoor kan alleen maar worden gespeculeerd. Het meest waarschijnlijke is dat het gebruik van flash de accu leegtrekt. Een andere reden is dat Apple bezit ies een eigen flashconcurrent te ontwikkelen. Voorlopig is de gebruiker het slachtoffer van deze controverse.

Bron: Neowin


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord