Afpakken smartphone grootste straf voor tiener 2013-11-04T16:19:22

Snel starten met [WINKEY]

Definitieve einde Wave op 30 april

Afpakken smartphone grootste straf voor tiener

Afpakken smartphone grootste straf voor tiener

  Zakgeld inhouden of een tiener naar zijn kamer sturen, heeft lang niet zoveel effect als het in beslag nemen van de telefoon.

Uit onderzoek van T-Mobile onder meer dan 4.000 ouders en tieners blijkt dat een zesde van alle tieners tussen de 11 en 18 jaar het innemen van hun mobieltjes als de ergste straf. Bij tieners met een smarthpone is dit zelfs 80%.

15% van de tieners moest het minstens eens per maand zonder mobiel doen het afgelopen jaar, omdat het door de ouders tijdelijk werd ingenomen. De meest voorkomende reden daarvoor was teveel geld uitgeven. Geld wordt ook uitgegeven aan een tweede mobieltje zonder dat de ouders daarover worden ingelicht zodat de straf toch wat minder hard aankomt. Naast de telefoon zijn ook andere technologische gadgets populair om in te nemen als straf, zoals mp3-spelers en spelcomputers.

[Via: The Next Web]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord