Al ruim kwart miljoen .eu-namen aangevraagd 2013-10-10T14:33:59

Gmail gaat op de chattour

Al 130.000 adviezen gegeven door StemWijzer

Al ruim kwart miljoen .eu-namen aangevraagd

Al ruim kwart miljoen .eu-namen aangevraagd

Er zijn gisteren, na de start van de tweede fase van de registratie-periode, meer dan tweehonderd-vijftigduizend .eu-domeinnamen aangevraagd. Dit meldt domeinnaam-verstrekker Eurid.In het eerste uur van de registratieperiode kwamen er al ruim zeventigduizend aanvragen binnen. De meeste verzoeken kwamen uit Duitsland en Nederland.

Er zijn gisteren, na de start van de tweede fase van de registratie-periode, meer dan tweehonderd-vijftigduizend .eu-domeinnamen aangevraagd. Dit meldt domeinnaam-verstrekker Eurid.

In het eerste uur van de registratieperiode kwamen er al ruim zeventigduizend aanvragen binnen. De meeste verzoeken kwamen uit Duitsland en Nederland.

Gisterochtend om 11:00 uur startte de tweede fase van het registratietraject. De afgelopen twee maanden konden geregistreerde merken hun Europese domeinnaam laten vastleggen. Over twee maanden, op 7 april, kan iedereen een .eu-domeinnaam claimen.

Bron: Computable


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord