Algemeen Dagblad komt met eigen rss-reader 2013-10-10T14:33:59

Snelheid breedband-verbindingen in 2005 fors gestegen

Gmail gaat op de chattour

Algemeen Dagblad komt met eigen rss-reader

Algemeen Dagblad komt met eigen rss-reader

Na De Volkskrant en De Telegraaf introduceert het AD vandaag ook een eigen nieuwslezer.Naast 'gewoon' nieuws worden er via de  AD Nieuwslezer (die u hier kunt downloaden) ook speciale services aangeboden.

Na De Volkskrant en De Telegraaf introduceert het AD vandaag ook een eigen nieuwslezer.Naast 'gewoon' nieuws worden er via de  AD Nieuwslezer (die u hier kunt downloaden) ook speciale services aangeboden. Tijdens de Olympische Winterspelen in Turijn en het WK Voetbal in Duitsland bijvoorbeeld komen er videobeelden beschikbaar.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord