Amsterdamse school zet Google Apps in bij leerlingen 2013-11-04T17:28:31

Xbox-bezitters kiezen Obama

Systeemherstel in Vista

Amsterdamse school zet Google Apps in bij leerlingen

Amsterdamse school zet Google Apps in bij leerlingen

Het Spinoza Lyceum uit Amsterdam gaat Google Apps gebruiken om de communicatie en samenwerking bij zowel medewerkers als scholieren te verbeteren. Niet alleen krijgt iedereen (in totaal meer dan 1000 mensen) een eigen mailbox, ook krijgen ze toegang tot gedeelde agenda's, een online tekstverwerker en on-line spreadsheets, dat allemaal 'gehangen' wordt onder een eigen domeinnaam van de

Het Spinoza Lyceum uit Amsterdam gaat Google Apps gebruiken om de communicatie en samenwerking bij zowel medewerkers als scholieren te verbeteren.

Niet alleen krijgt iedereen (in totaal meer dan 1000 mensen) een eigen mailbox, ook krijgen ze toegang tot gedeelde agenda's, een online tekstverwerker en on-line spreadsheets, dat allemaal 'gehangen' wordt onder een eigen domeinnaam van de school.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord