Android gebruikers vaker one-night stand 2013-11-04T16:13:45

HD-videobellen met Skype 5.8 voor Windows

Vrouw verkoopt nepaandelen Facebook

Android gebruikers vaker one-night stand

Android gebruikers vaker one-night stand

Android gebruikers duiken sneller met iemand de koffer in op de eerste date en hebben vaker een one-night stand dan iPhone- en BlackBerry gebruikers.

Android gebruikers duiken sneller met iemand de koffer in op de eerste date en hebben vaker een one-night stand dan iPhone- en BlackBerry gebruikers.

De datingsite Match.com deed onderzoek onder Canadese vrijgezellen in de relatie tussen het type smartphone en het date-gedrag. Uit het onderzoek blijkt dat Android gebruikers vaker seks hebben op de eerste date en ook vaker een one-night stand hebben. Daarnaast waren zij ook actiever op datingsites.

Op de vraag of de singles wel eens het bed deelde op de eerste date was het verschil tussen Android en iPhone miniem: 62 procent van de Android gebruikers antwoorde met ‘ja’ tegen 57 procent van de iPhone gebruikers. BlackBerry gebruikers zijn volgens het onderzoek wat terughoudender met 48 procent.

Misschien zijn de singles met BlackBerry’s wel gewoon te druk? De helft van de gebruikers heeft wel eens een datingsite bezocht ten opzichte van 58 procent van de iPhone-houders en maar liefst 72 procent van de Android-gebruikers.

De iPhone-gebruikers moeten het waarschijnlijk minder van de datingsites hebben aangezien zij de koploper zijn in relaties op de werkvloer. Bijna een kwart geeft aan iets met een collega gehad te hebben.

Wanneer je op zoek bent naar romatiek zul je moeten kijken naar BlackBerry-gebruikers: 67 procent van die groep heeft wel eens liefde op het eerste gezicht meegemaakt.

Bron: The Register


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord