Android komt met update 2013-11-04T17:13:59

Britse downloaders zonder waarschuwing offline

Sony stapt met Sharp in lcd-panelen

Android komt met update

Android komt met update

Google's besturingssysteem voor mobiele telefoons, Android, komt binnenkort met een grote update. Donut, zoals die update heet, krijgt onder andere ondersteuning voor multitouch-bediening, text-to-speech en het maken van automatische backups. Een van de nieuwe mogelijkheden van de Donut-update, is het zogeheten text-to-speech.

Google's besturingssysteem voor mobiele telefoons, Android, komt binnenkort met een grote update. Donut, zoals die update heet, krijgt onder andere ondersteuning voor multitouch-bediening, text-to-speech en het maken van automatische backups.

Een van de nieuwe mogelijkheden van de Donut-update, is het zogeheten text-to-speech. De Android-telefoon kan hierdoor bijvoorbeeld binnengekomen e-mails of sms-berichten voorlezen aan de gebruiker.

Een andere belangrijke nieuwe mogelijkheid is de ondersteuning voor multitouch. Met multitouch kan de gebruiker meerdere vingers op het touchscreen tegelijkertijd gebruiken om de telefoon te bedienen. Apple's iPhone heeft een dergelijke functionaliteit ook, waardoor gebruikers bijvoorbeeld in en uit kunnen zoomen op een webpagina met twee vingers.

Android krijgt bovendien een automatische backup-mogelijkheid, een uitgebreidere zoekfunctie om de telefoon-inhoud te doorzoeken, en ondersteuning voor VPN. Bovendien zou het systeem ook sneller zijn en de batterij langer meegaan.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord