Android-ontwikkelaars kwaad op Google

© CIDimport

Android-ontwikkelaars kwaad op Google

Geplaatst: 28 juli 2011 - 10:43

Aangepast: 20 september 2022 - 07:36

Redactie ID.nl

Android-ontwikkelaars zijn furieus op Google vanwege aanpassingen in het zoeksysteem. Diverse apps worden niet meer gevonden in de zoekmachine van de Android Market, zelfs niet je de exacte naam intypt.

Android-ontwikkelaars kwaad op Google

Sinds Google de zoekmachine aanpaste op 1 juli, zijn sommige erg populaire apps niet meer terug te vinden.Ontwikkelaars voelen dit natuurlijk in de portemonnee en zijn furieus op Google, maar vooral de arrogantie van Google  schopt tegen het zere been van de app-makers. Google neemt namelijk niet de moeite om te reageren.

Eén ontwikkelaar laat weten dat na de aanpassingen van Google zijn app niet meer gevonden kan worden, zelfs niet wanneer de exacte naam van de app wordt ingetypt. Een andere ontwikkelaar zegt dat de downloads met 80 procent verminderd zijn na de veranderingen.

Het helpdesk forum van de Android Market staat intussen vol met klachten van ontwikkelaars, maar het enige wat de zoekgigant tot nu toe heeft laten horen, was op 6 juli: Google wist van het probleem af en beloofde het te onderzoeken.

[Via: TheRegister]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten