App vertelt u of uw Tweet saai of interessant is 2013-11-04T16:42:09

Playstation 3 na jaren toch gehackt

Cybercriminelen richten in 2011 pijlen ook op Apple

App vertelt u of uw Tweet saai of interessant is

App vertelt u of uw Tweet saai of interessant is

Onderzoekers aan MIT, de universiteit van South Hampton en Georgia Tech hebben een gezamenlijke studie uitgevoerd die resulteerde in de app 'Who gives a Tweet'.

Onderzoekers aan MIT, de universiteit van South Hampton en Georgia Tech hebben een gezamenlijke studie uitgevoerd die resulteerde in de app 'Who gives a Tweet'. De app geeft de gebruikers feedback over hun tweets en verzamelt informatie over tweets die mensen naar alle waarschijnlijkheid kunnen waarderen.

Onderzoeker Michael Bernstein van MIT en mede-ontwikkelaar van Who Gives a Tweet geeft aan dat het nog niet bekend was wat mensen nou precies aantrok in de tweets die ze volgen; of het nu nieuws was, links of meningen. Ook is het volgens hem interessant te weten hoe een vreemde uw tweet waardeert in verhouding tot iemand die u al volgt. Of waarom uw manier van twitteren er juist voor zorgt dat u uw lezers in het harnas jaagt.

Om uw eigen tweets te laten waarderen, bezoekt u eenvoudigweg de Who Gives a Tweet website, logt u in via Twitter, geeft een aantal tweets van uw vrienden een waardering en wacht tot men uw tweets ook een waardering geeft (zowel vreemden als vrienden die de dienst al hebben gebruikt).
Na verloop van tijd ontvangt u een DM (Direct Message) met uw resultaten die u vertellen hoe saai of interessant uw tweets zijn voor vrienden en vreemden.

[Via Mashable]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord