Apple deelt gratis downloads uit 2013-11-04T17:06:47

Komende zondag Veilig Internetten Dag

iPhone KPN alleen voor switchers

Apple deelt gratis downloads uit

Apple deelt gratis downloads uit

Sinterklaas is nog maar net weg of de volgende gulle gever dient zich al aan. Apple is de naam, gratis downloads zijn het cadeau. Tussen 26 december en 6 januari geeft Apple elke dag één gratis nummer of applicatie uit de App Store weg. Elke gratis download is 24 uur geldig.

Sinterklaas is nog maar net weg of de volgende gulle gever dient zich al aan. Apple is de naam, gratis downloads zijn het cadeau.

Tussen 26 december en 6 januari geeft Apple elke dag één gratis nummer of applicatie uit de App Store weg. Elke gratis download is 24 uur geldig. Op een speciale website kunnen geïnteresseerden zich aanmelden, om vervolgens elke dag een email-alert voor de download van de dag te krijgen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord