Apple onderzoekt iPhone accuproblemen 2013-11-04T17:11:04

''Nieuwe Wii-console komt in 2011 op de markt''

Google sync ondersteunt nu push-mail

Apple onderzoekt iPhone accuproblemen

Apple onderzoekt iPhone accuproblemen

Steeds herhaalde klachten van iPhone gebruikers over snel leeglopende accu's hebben Apple gestimuleerd om een aantal gebruikers te vragen om een power-logging programmatje op hun iPhone te installeren.

Steeds herhaalde klachten van iPhone gebruikers over snel leeglopende accu's hebben Apple gestimuleerd om een aantal gebruikers te vragen om een power-logging programmatje op hun iPhone te installeren. Op deze manier hoopt Apple de vinger op de zere plek te kunnen leggen aldus Apples support-forum.

De klachten over het snelle leegraken van de accu's zijn begonnen in juni, toen Apple de iPhone 3.0 software uitgbracht. De problemen doen zich vooral voor bij de nieuwe 3GS maar ook bij de oorspronkelijke iPhone 3G. Na de komst van iPhone 3.1 werden de klachten nog erger, dus is er nog geen teken van verbetering. Op het Aple forum zijn er meer dan 40.000 klachten over de batterijproblemen. De gebruikers zijn blij dat Apple nu de problemen onderkent en pogingen onderneemt om er iets aan te doen.

Bron: Infoworld


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord