Apple opnieuw de beste in stabiliteit en support

© CIDimport

Apple opnieuw de beste in stabiliteit en support

Geplaatst: 18 december 2008 - 07:12

Aangepast: 17 november 2022 - 08:40

Redactie ID.nl

Voor het tweede jaar achtereen zijn de computers van Apple door het bedrijf Rescuecom uitgroepen tot de meest stabiele computers van alle Amerikaanse computerfabrikanten. Apple scoort ook goed op het gebied van support aan klanten. Apple verslaat concurrenten als Panasonic, Lenovo, Toshiba en HP. Apple was vorige jaar ook de winnaar.

Voor het tweede jaar achtereen zijn de computers van Apple door het bedrijf Rescuecom uitgroepen tot de meest stabiele computers van alle Amerikaanse computerfabrikanten. Apple scoort ook goed op het gebied van support aan klanten.Apple verslaat concurrenten als Panasonic, Lenovo, Toshiba en HP. Apple was vorige jaar ook de winnaar. Dit jaar scoorde Apple dubbel zo goed en liet de competitie ver achter. Zo was de score van Apple 43 procent hoger dan die van Panasonic.

Rescuecom ziet tevens dat het besturingsssysteem Vista stabieler is geworden en dat minder mensen er problemen mee hebben. Het aantal mensen dat telefonisch of online hulp zoekt voor problemen met Vista is drastisch afgenomen.


Bron

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten