Apple start actie 12 dagen cadeaus 2013-11-04T15:47:45

Verkopen Windows 8 vallen tegen

Meldpunt Vuurwerkoverlast onbereikbaar

Apple start actie 12 dagen cadeaus

Apple start actie 12 dagen cadeaus

Apple is de traditionele jaarlijkse actie 12 dagen cadeaus gestart voor iPhone, iPad en iPod touch. Van 26 december tot 6 januari kunnen gebruikers van deze apparaten iedere dag een cadeau downloaden.

De digitale presentjes kunnen worden bekeken via de app 12 dagen cadeaus. Deze bestaan onder andere uit muziek, apps, boeken, films en meer.

Mensen die geen iPod touch, iPhone of iPad hebben kunnen de cadeaus evengoed downloaden via de computer, meldt Apple. Daarvoor is wel een iTunes Store-account vereist. Ook moet de regionotatie op de iPod, iPhone of iPad overeenkomen met die van het account bij de iTunes Store.

Elk cadeau is slechts 24 uur beschikbaar, dus het is aan te raden om iedere dag even te checken of er iets leuks tussen zit.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord