Apple Store Haarlem vermoedelijk al op 14 december open 2013-11-26T15:21:42

Accountblokkade voor online schelden op Xbox Live

Video - Netflix: wat is het en wat kun je ermee?

Apple Store Haarlem vermoedelijk al op 14 december open

Apple Store Haarlem vermoedelijk al op 14 december open

Het is zo goed als zeker dat de winkel op de Grote Houtstraat in Haarlem de tweede Apple Store van Nederland gaat worden. De winkel moet al op 14 december zijn deuren openen, verwacht Onemorething.nl.

Op een foto op Twitter is te zien dat Apple een zwarte omheining voor het Haarlemse winkelpand heeft geplaatst. De foto, afkomstig van Twitteraar Peter Verver, lijkt daarmee het eerste officiële bewijs te zijn dat Apple binnenkort zijn tweede winkel in Nederland opent.

De winkel moet daarnaast al snel openen, denkt Onemorething. Bij de eerste Apple Store van Nederland, aan het Leidseplein in Amsterdam, verschenen er twee weken voor de opening ook logo’s van Apple op en rondom het gebouw. Apple plant zijn openingen meestal op zaterdag en daarom is aannemelijk dat de Haarlemse Apple Store op 14 december opent.

Foto: @PeterVerver

Ook in Den Haag wordt een Apple Store gebouwd. Verwacht werd dat deze winkels eerder open zou gaan als die in Haarlem, omdat medewerkers van de Amsterdamse Apple Store via Facebook aangaven dat ze naar een andere locatie zouden verhuizen. Deze andere locatie zou de nieuwe Store in Den Haag zijn. Het zou nu goed kunnen dat een deel van de medewerkers naar de Store in Haarlem verhuizen. Apple heeft niet op de geruchten gereageerd. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord