Apple Stores hebben last van klanten die iPhones buigen

© CIDimport

Apple Stores hebben last van klanten die iPhones buigen

Geplaatst: 30 september 2014 - 06:46

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:33

Redactie ID.nl

Apple Stores hebben last van een groot probleem: Mensen die binnenlopen en iPhones kapot gaan maken. Over de hele wereld komen klachten binnen van bezoekers die de iPhone 6 Plus aan de "buigtest" onderwerpen, waardoor de telefoons onherstelbaar beschadigd raken. Sterker nog, ze leggen het vast op video zodat wij de vandalen aan het werk kunnen zien.

Vooral in Engeland is het een groot probleem, zoals te zien is in onderstaand filmpje. Daarin zijn een paar jochies te zien dat meerdere telefoons kapot buigen, wat toch neerkomt op een goede paar duizend euro aan schade.



De jongetjes tonen ook weinig sympathie, want het is volgens hen "toch Apples eigen schuld".

#Bendgate

Apple kreeg bakken kritiek over zich heen met het uitbrengen van de grote iPhone 6 Plus. Die zou, door zijn aluminium case, relatief snel kunnen buigen als je bijvoorbeeld een strakke broek draagt. Volgens Apple valt dat echter reuze mee, want de smartphonefabrikant zegt dat het "hooguit 9" klachten heeft gehad van gebruikers wiens telefoon was gebogen. Desalniettemin waren de grappen over #bendgate niet van de lucht.

Er zijn dus mensen die daar geen genoegen mee nemen, en die zeker willen weten of de telefoons echt onstevig zijn. En dan ben je best een idioot.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten