Apple Stores hebben last van klanten die iPhones buigen 2014-09-30T10:49:06

Vodafone biedt "landelijke" dekking voor 4G

Nokia Lumia 630

Apple Stores hebben last van klanten die iPhones buigen

Mensen willen weten of de geruchten waar zijn en buigen iPhones kapot

Apple Stores hebben last van klanten die iPhones buigen

Apple Stores hebben last van een groot probleem: Mensen die binnenlopen en iPhones kapot gaan maken. Over de hele wereld komen klachten binnen van bezoekers die de iPhone 6 Plus aan de "buigtest" onderwerpen, waardoor de telefoons onherstelbaar beschadigd raken. Sterker nog, ze leggen het vast op video zodat wij de vandalen aan het werk kunnen zien.

Vooral in Engeland is het een groot probleem, zoals te zien is in onderstaand filmpje. Daarin zijn een paar jochies te zien dat meerdere telefoons kapot buigen, wat toch neerkomt op een goede paar duizend euro aan schade.De jongetjes tonen ook weinig sympathie, want het is volgens hen "toch Apples eigen schuld".

#Bendgate

Apple kreeg bakken kritiek over zich heen met het uitbrengen van de grote iPhone 6 Plus. Die zou, door zijn aluminium case, relatief snel kunnen buigen als je bijvoorbeeld een strakke broek draagt. Volgens Apple valt dat echter reuze mee, want de smartphonefabrikant zegt dat het "hooguit 9" klachten heeft gehad van gebruikers wiens telefoon was gebogen. Desalniettemin waren de grappen over #bendgate niet van de lucht.

Er zijn dus mensen die daar geen genoegen mee nemen, en die zeker willen weten of de telefoons echt onstevig zijn. En dan ben je best een idioot.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord