Apple Tablet wordt in januari gedemonstreerd 2013-11-04T17:05:50

Nexus One wel naar Nederland, niet via T-Mobile

Mobiele Firefox zo goed als gereed

Apple Tablet wordt in januari gedemonstreerd

Apple Tablet wordt in januari gedemonstreerd

De Apple Tablet vertraagd? Welnee, zegt Silicon Alley Insider. Apple's gloednieuwe speeltje zal al in januari gedemonstreerd worden en de belangrijkste iPhone-ontwikkelaars zijn al gevraagd applicaties voor de Apple Tablet te schrijven. Of de Apple Tablet een succes wordt of een mislukking zal grotendeels van applicaties afhangen.

De Apple Tablet vertraagd? Welnee, zegt Silicon Alley Insider. Apple's gloednieuwe speeltje zal al in januari gedemonstreerd worden en de belangrijkste iPhone-ontwikkelaars zijn al gevraagd applicaties voor de Apple Tablet te schrijven.

Of de Apple Tablet een succes wordt of een mislukking zal grotendeels van applicaties afhangen. Apple zal er dus voor moeten zorgen dat er bij de introductie al een groot aantal applicaties beschikbaar zijn. Of deĀ 'demo' in januari dan ook voor het publiek is, of alleen voor ontwikkelaars, is een goede vraag. Waarschijnlijk gaat het om het laatste en wil Apple ontwikkelaars laten zien dat hun iPhone-applicaties in principe goed werken op de tablet. De huidige applicaties hoeven alleen aangepast te worden op het ondersteunen van een groter schermformaat dan de huidige 320x480.

De Wall Street Journal blijft beweren dat de Apple Tablet pas in maart in de winkel zal liggen. De kans is groot dat het publiek de Apple Tablet pas rond die tijd te zien krijgt. Ook bestaat de mogelijkheid dat Apple de Tablet in maart introduceert, maar pas later (juni) in de winkel legt.

Silicon Alley Insider


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord