Apple-verbod op HTC-toestellen 2013-11-04T16:17:08

André Kuipers-lancering live online te volgen

Windows 7 BSOD door Safari-lek

Apple-verbod op HTC-toestellen

Apple-verbod op HTC-toestellen

Apple heeft een rechtszaak gewonnen die het tegen HTC had aangespannen in de V.S. waardoor HTC volgend jaar sommige smartphones niet meer mag verkopen. Het aanpassen van de toestellen is wel een optie en HTC geeft ook aan daar voor te kiezen zodat een verbod van de baan blijft.

Het gaat om een softwarefunctie in de telefoon waarbij eenvoudig e-mailadressen of telefoonnummers herkend kunnen worden en meteen worden toegevoegd aan de agenda of telefoonboek op het toestel. HTC lijkt er niet wakker van te liggen aangezien ze stellen dat maar zeer weinig mensen deze functie gebruiken en het eenvoudig verwijderd kan worden in de nieuwe toestellen. Apple had een aanklacht ingediend over 10 patenten maar uiteindelijk werd het alleen in dit betreffende geval in het gelijk gesteld.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord