Apple wil geen South Park op de iPhone

© CIDimport

Apple wil geen South Park op de iPhone

Geplaatst: 23 februari 2009 - 14:02

Aangepast: 27 augustus 2022 - 16:27

Redactie ID.nl

Apple heeft een applicatie van de makers van South Park, waarmee je allerhande South Park-applicaties zou kunnen gebruiken op de iPhone, geweerd uit de App Store. Met de applicatie zou je clips, nieuws, wallpapers en andere South Park-features op de iPhone kunnen gebruiken. Apple zou de applicatie hebben geweigerd omdat de inhoud "potentieel beledigend" is.

Apple heeft een applicatie van de makers van South Park, waarmee je allerhande South Park-applicaties zou kunnen gebruiken op de iPhone, geweerd uit de App Store.Met de applicatie zou je clips, nieuws, wallpapers en andere South Park-features op de iPhone kunnen gebruiken. Apple zou de applicatie hebben geweigerd omdat de inhoud "potentieel beledigend" is.

Dat is wel een enigszins vreemde uitleg, want in de iTunes Store zijn wel de seizoenen 1 t/m 12 van South Park te koop. Eerder weerde Apple ook al de I Am Rich-applicatie (een nutteloze applicatie die alleen bedoeld was om je rijkdom te tonen) uit de App Store en het bedrijf censureerde een boek alvorens het in de online winkel op te nemen wegens "aanstootgevende taal".

Bron: PortableGear.nl

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten