Archief - Oude Excel-bestanden belastingteruggave 2021-02-26T15:42:35

Hobbyist tovert oude iPod om tot Spotify-speler

Slim slot op de deur: Win een Bold Smart Lock met Bold Connect

Archief - Oude Excel-bestanden belastingteruggave

Archief - Oude Excel-bestanden belastingteruggave

Regelmatig krijgen we van Computer Idee-lezers het verzoek om ook Excel-bestanden van eerdere jaren te plaatsen op onze website. Op deze pagina vind je het overzicht van het Excel-hulpbestand vanaf 2015 tot en met 2019.

Via de onderstaande links kun je het Excel-hulpprogramma voor de belastingaangifte voor het betreffende jaar downloaden. Let wel: de bestanden bieden we puur aan als archief, er wordt geen ondersteuning op geboden, noch kunnen er rechten aan worden ontleend. Voor de meest recente versie van het hulpbestand voor de huidige belastingaangifte, klik hier.

Aangifte 2019

Aangifte 2018

Aangifte 2017

Aangifte 2016

Aangifte 2015


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord