Artikel: Alternatieven voor MS Office

© CIDimport

Artikel: Alternatieven voor MS Office

Geplaatst: 2 april 2007 - 09:04

Aangepast: 19 september 2022 - 13:30

Redactie ID.nl

Wist u dat er hier op de site ook een grote hoeveelheid informatieve (achtergrond)artikelen staat? Aan de online lectuurbak worden geregeld nieuwe artikelen toegevoegd. Zo kunt u vanaf vandaag lezen over alternatieven (ook gratis!) voor Microsoft Office. We vergelijken mogelijkheden in drie categorieën: betaalde software, gratis software en gratis online programma's.

Artikel: Alternatieven voor MS Office

Wist u dat er hier op de site ook een grote hoeveelheid informatieve (achtergrond)artikelen staat? Aan de online lectuurbak worden geregeld nieuwe artikelen toegevoegd. Zo kunt u vanaf vandaag lezen over alternatieven (ook gratis!) voor Microsoft Office.

 

We vergelijken mogelijkheden in drie categorieën: betaalde software, gratis software en gratis online programma's. Het totale aanbod is veel groter, maar onze selectie geeft u een aardige indruk van de overeenkomsten en verschillen met Microsoft Office dat - het moet worden gezegd - nu eenmaal de norm is. Zo kunt u snel zien of de geboden functionaliteit voldoet aan uw wensen en dus of overstappen voor u een interessante optie is. 

 

Klik hier voor de online lectuurbak.

 

 

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten