Artikelen bewaren voor later met Facebook

© CIDimport

Artikelen bewaren voor later met Facebook

Geplaatst: 22 juli 2014 - 06:52

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:07

Redactie ID.nl

Facebook geeft je voortaan de mogelijkheid gedeelde links uit je nieuwsoverzicht op te slaan om ze later gemakkelijker terug te vinden. Deze functie heet officieel Facebook Save.

Naast de gedeelde links is het ook mogelijk plaatsen, muziek, films en televisieprogramma's op te slaan, zodra je vrienden daarover posten. 

De functie wordt de komende dagen uitgerold voor de iOS, Android en webversie van Facebook. Nu al zie je bij sommige berichten in je nieuwsoverzicht een nieuwe 'Opslaan'-knop, in de hoek rechtsonder.

Zodra je een bericht opslaat om later terug te vinden, verschijnt links in de navigatiebalk het submenu 'Opgeslagen.' Daar vindt je de links vervolgens terug.

Mocht je alsnog vergeten een artikel te lezen dat je wel hebt bewaard voor later, dan houdt Facebook je op de hoogte door je een herinnering te tonen in je nieuwsoverzicht.

Om opgeslagen artikelen terug te lezen dien je wel verbonden te zijn met internet. Zo is het niet mogelijk ze op te slaan om ze later offline te lezen, en is Facebook dus geen vervanger voor Pocket of Instapaper.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten