Assange op bortocht vrij in afwachting van rechtszaak 2013-11-04T16:41:39

Brein richt pijlen ook op illegale sites in VS

Mac App Store gaat live op 6 januari

Assange op bortocht vrij in afwachting van rechtszaak

Assange op bortocht vrij in afwachting van rechtszaak

Een hoge rechter verwierp het besluit om Julian Assange vast te houden, waardoor hij vandaag wordt vrijgelaten.Als borgsom wordt 200.000 pond betaald door aanhangers van Assange en nog eens 40.000

Een hoge rechter verwierp het besluit om Julian Assange vast te houden, waardoor hij vandaag wordt vrijgelaten.

Als borgsom wordt 200.000 pond betaald door aanhangers van Assange en nog eens 40.000 pond borgstellingen. Wel moet hij zich dagelijks melden en een elektronische label dragen.

Assange zou dinsdag op borgtocht worden vrijgelaten maar werd toch in hechtenis gehouden in afwachting van de rechtszaak die Zweden had aangespannen voor de uitlevering van Assange. 

De volgende zitting in de zaak staat gepland op 11 januari. Zweden wil uitlevering van Assange omdat hij verdacht wordt van zedenmisdrijven.

[Via The Register]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord