ASUS-robots zingen en dansen op kerstklassieker 2016-12-21T14:33:27

Twitter overhandigt gebruiksgegevens na bedreiging

Super Mario Run verbreekt downloadrecords

ASUS-robots zingen en dansen op kerstklassieker

ASUS-robots zingen en dansen op kerstklassieker

All I Want For Christmas Is You, je komt er tijdens de kerstdagen niet onderuit. Zelfs robots kennen de kerstklassieker van Mariah Carey, zo bewijst ASUS op een evenement rond zijn Zenbo-huishoudhulpje.

Het evenement betekent het startschot van de verkoop van Zenbo in Taiwan. Hoogtepunt hierbij was het optreden van tien Zenbo-robotjes, die al zingend en dansend de bekende kersthit ten gehore brengen. Een beetje vals wellicht, maar oh zo schattig.

Veelzijdig robotvriendje

Zenbo kan onder andere je stem herkennen en terugpraten, achter je aan rijden, voorlezen, spelletjes spelen, samenwerken met slimme apparaten als de thermostaat en deursloten, en nog veel meer. Zijn gezichtje kan plaatsmaken voor een touchscreen.

Het robotje moet later ook in andere landen te koop zijn, maar onbekend is nog precies wanneer. Goedkoop is het robotje niet. Je bent er minstens 600 dollar voor kwijt.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord