Automatische vertaling berichten in Gmail 2013-11-04T17:17:18

Nieuw: Klingon Anti-Virus

Microsoft patenteert 'slot' op besturingssysteem

Automatische vertaling berichten in Gmail

Automatische vertaling berichten in Gmail

Google heeft een vertaalfunctionaliteit in Gmail toegevoegd. Via een druk op de knop laat u de tekst in een bericht omzetten in uw moedertaal. De functie is nog niet standaard geïntegreerd in Gmail, maar kunt u zelf toevoegen via Google Labs. De functie Message translation kunt u aanzetten via de experimenteerruimte Google Labs.

Google heeft een vertaalfunctionaliteit in Gmail toegevoegd. Via een druk op de knop laat u de tekst in een bericht omzetten in uw moedertaal. De functie is nog niet standaard geïntegreerd in Gmail, maar kunt u zelf toevoegen via Google Labs.

De functie Message translation kunt u aanzetten via de experimenteerruimte Google Labs. Ga hiervoor naar de homepage van Google Labs. Wijzig onder Instellingen van uw account de taal naar English (US), anders werken de Labs-opties niet. Scroll naar Message Translation en zet deze op Enable.

Vervolgens kunt u onder Settings (General) aangeven naar welke taal u berichten standaard wilt laten vertalen, bijvoorbeeld Nederlands. Vanaf dan ziet u boven elk buitenlands bericht ‘Translate message to: Nederlands'. Wilt u van de standaardtaal afwijken dan kan dat ook makkelijk via de knop Change language boven de e-mailtekst.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord