Bas Group opent volgend jaar Facebook-winkels 2013-12-09T13:42:05

Apple verwelkomt miljoenste applicatie in App Store

Vrouwen gek op kleurrijke iPhone 5c

Bas Group opent volgend jaar Facebook-winkels

Bas Group opent volgend jaar Facebook-winkels

Bas Group, eigenaar van winkelketens Dixons, MyCom en iCentre, opent volgend jaar een groot aantal digitale winkels op het sociale netwerk Facebook. CEO Steven Bakker wil dat winkelklanten- en personeel hun elektronica-aankopen uit de winkels via Facebook aanprijzen en verkopen.

“We gaan ons winkelbestand met honderdduizend stuks vergroten volgend jaar”, aldus Bakker op het congres Klantgericht Retailen. “Mensen - klanten, maar ook eigen personeel - moeten de mogelijkheid krijgen om binnen hun eigen setting te verdienen aan de verkoop van producten van de BAS Group. Wie wil er nu niet wat bijverdienen met de producten die je zelf leuk vindt?'

Winkeltje spelen

Bakker noemt de nieuwe formule “een mooie manier om met het product waar jij enthousiast over bent wat geld te verdienen”.  “Het geld dat wordt verdiend, kan worden bijgeschreven op je bankrekening of worden gebruikt om je eigen Facebook-shop verder uit te breiden met assortiment of extra features. Ik zie het eigenlijk als een online game, winkeltje spelen, maar dan in plaats van virtuele punten écht geld verdienen. Ik zie ook mogelijkheden om vervolgens fabrikanten rechtstreeks aan succesvolle social verkopers te koppelen.”

Ophalen in Dixons of iCentre

Via Facebook verkochte producten worden door de BAS Group uitgeleverd. Ook service en garantie worden afgehandeld door het bedrijf. Volgens Bakker moet het mogelijk zijn om de gekochte producten op te halen in één van de Dixons, MyCom of iCentre-winkels. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord