Bedrijfsleven omarmt massaal Apples iPad 2013-12-18T13:24:39

Knipoog om foto’s te maken met Google Glass

Nederlanders zijn actiefste internetters van heel Europa

Bedrijfsleven omarmt massaal Apples iPad

Bedrijfsleven omarmt massaal Apples iPad

Microsofts Surface-tablets worden nauwelijks gebruikt in het bedrijfsleven, blijkt uit het aantal geregistreerde activeringen via Microsofts ActiveSync. 76 procent hiervan verliep het afgelopen jaar via Apples mobiele besturingssysteem iOS. Android-apparaten van Samsung.

Bedrijven kiezen massaal voor apparaten op basis van iOS. 76 procent van alle afgelopen jaar geregistreerde activeringen via Microsofts ActiveSync verlopen via het besturingssysteem van Apple. Android-apparaten van Samsung (12 procent) en Motorola (6 procent) volgen op de tweede en derde plek.

BlackBerry

Het valt daarnaast op dat alle mobiele Windows-apparaten maar één procent van het door Intermedia onderzochte mkb-bestand vormen. Daarmee zijn ze even impopulair als BlackBerry. Buiten Microsoft zelf is Intermedia de grootste Exchange-hoster ter wereld en telt zelf 700.000 gebruikers.

Microsoft Surface

Het uitbrengen van de Surface-tablets, in februari van dit jaar, heeft niet geholpen de populariteit van Microsoft-machines in het bedrijfsleven te verhogen. Ook de tweede generatie van later dit jaar kon hier geen verandering in brengen, meldt Intermedia. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord