Bericht definitief verwijderen van WhatsApp nu mogelijk 2017-10-27T13:43:36

Hackers konden bespioneren via slimme stofzuiger LG

Review: Creative Muvo 2c

Bericht definitief verwijderen van WhatsApp nu mogelijk

Bericht definitief verwijderen van WhatsApp nu mogelijk

Gebruikers hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zo ver. Verstuurde berichten op WhatsApp kunnen definitief verwijderd worden, ook richting degene waar je het naar stuurde.

Het verwijderen van WhatsApp-berichtjes kan al langer, maar tot op heden alleen voor jezelf. Jij ziet het bericht niet meer, maar degene aan wie je het stuurde wel. Terwijl je het waarschijnlijk juist voor de ander wil verbergen.

Veel gebruikers willen dan ook bij een vergissing hun berichten in z'n geheel terugtrekken. Misschien hebben ze verkeerde informatie doorgegeven, iets tegen de verkeerde persoon gezegd, of een opmerking gemaakt waar ze gelijk spijt van hebben. 

WhatsApp-berichten verwijderen

Goed, berichten verwijderen voor iedereen, hoe werkt dat precies? Houd het verstuurde bericht kort ingedrukt tot er een menuutje tevoorschijn komt. Tik op het icoontje van een afvalbak en kies vervolgens Verwijder voor iedereen, in plaats van Verwijder voor mezelf. Anderen zien wel dat er een bericht verdwenen is, maar niet wat er in stond.

Verstuurde berichten zijn binnen 7 minuten terug te trekken. Berichten die ouder zijn, kunnen niet verwijderd worden.

Uitrol

Het kan zijn dat je de nieuwe functie nog niet gelijk ziet. WhatsApp rolt het nu uit, dus het kan betekenen dat je nog even geduld moet hebben. Zorg er in ieder geval voor dat je de app up-to-date houdt.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord