Bill Gates te rijk voor computers belastingdienst 2013-10-10T14:34:01

Wie nog een Hotmail-adres wil, moet snel zijn

Telfort maakt instellen mobieltjes simpel

Bill Gates te rijk voor computers belastingdienst

Bill Gates te rijk voor computers belastingdienst

Bill Gates is zo rijk dat de Amerikaanse belastingdienst een speciale computer nodig heeft om zijn financiële gegevens te verwerken.

Bill Gates is zo rijk dat de Amerikaanse belastingdienst een speciale computer nodig heeft om zijn financiële gegevens te verwerken. Volgens Gates krijgen de meeste medewerkers van de belastingdienst een beroerte wanneer ze zijn dossier onder ogen krijgen.Tijdens een Microsoft-conferentie in Lissabon vertelde Bill Gates aan de aanwezigen dat zijn belastingaangifte op een speciale computer wordt bewaard en berekend omdat de normale computers van de Amerikaanse belastingdienst de gigantische bedragen niet aankunnen.

Gates krijgt vaak bericht dat hij iets niet betaald heeft, omdat zijn gegevens op een afzonderlijke computer staan. Die aanmaningen worden wel weer teruggedraaid door de belastingdienst, die daarvoor elke keer zijn excuses moet aanbieden.

Gates kon of wilde niet zeggen welk besturingssysteem op de speciale computer draait.

Het fortuin van Gates wordt geschat op 47 miljard dollar (38,9 miljard euro).


Bron: Yahoo! News

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord