Binnenkort chatten met uw vrienden in Gmail 2013-10-10T14:34:00

RIAA klaagt vrouw zonder computer aan

Kamerleden kruisen degens met gamers

Binnenkort chatten met uw vrienden in Gmail

Binnenkort chatten met uw vrienden in Gmail

Google voegt in de komende weken een nieuwe functionaliteit toe aan zijn populaire webmaildienst. Dankzij de Google Talk-technologie wordt het straks ook mogelijk met Gmail chatberichten aan uw contactpersonen te versturen, of zelfs voip-gesprekken te voeren.Met de nieuwe chatdienst krijgt u een nieuwe contactenlijst te zien.

Google voegt in de komende weken een nieuwe functionaliteit toe aan zijn populaire webmaildienst. Dankzij de Google Talk-technologie wordt het straks ook mogelijk met Gmail chatberichten aan uw contactpersonen te versturen, of zelfs voip-gesprekken te voeren.Met de nieuwe chatdienst krijgt u een nieuwe contactenlijst te zien. Via deze lijst kunt u zien of iemand online is en u kunt zelf aangeven of u online, offline of afwezig bent.

Wanneer u een chatsessie start, verschijnt er een venster rechtsonderaan het scherm. Hier kiest u of u wilt chatten in Gmail of dat u de chatsessie in een apart venster wilt openen. Het is mogelijk uw chatsessie te bewaren, maar u kunt deze functie desgewenst ook uitzetten. Net als met e-mailberichten kunt u bewaarde sessies laten doorzoeken op trefwoord.

Op dit moment werkt de chatfunctie alleen in Windows IE 6.0+ en Firefox 1.0+, maar Google is druk bezig de chatfunctionaliteit ook werkend te krijgen in andere browsers.


Meer informatie

: Google Mail Chat

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord