Blackberry helpt u stoppen met roken 2013-11-04T16:41:33

Mobiel internet maakt reizen prettiger

Amerikaanse luchtmacht mag geen New York Times lezen

Blackberry helpt u stoppen met roken

Blackberry helpt u stoppen met roken

Iedereen met een Blackberry en het goede voornemen om te stoppen met roken heeft vanaf een handig hulpje ter beschikking: de "No Smoking"-app van Blackberry.Ieder jaar worden goede voornemens gemaa

Iedereen met een Blackberry en het goede voornemen om te stoppen met roken heeft vanaf een handig hulpje ter beschikking: de "No Smoking"-app van Blackberry.

Ieder jaar worden goede voornemens gemaakt en aan top staat nog altijd het voornemen om te stoppen met roken. En ieder jaar blijken velen toch niet in staat te zijn echt te stoppen. Blackberry hoopt de verstokte roker te kunnen helpen met een app.

De "No Smoking"-app is ontwikkeld door iemand die zelf al 10 jaar rookt en daar iets aan wilde doen. Hij ontwikkelde daarom de app. Bekend is niet of de roker inmiddels gestopt is.

De applicatie begint een leermodus. Iedere keer als u gaat roken, klikt op een knop. De app leert zo hoe vaak u rookt en dus hoe ersntig uw probleem is. Als u er klaar voor bent, kunt u beginnen met het echte programma. De app geeft aan wanneer u mag gaan roken en laat u langzaamaan steeds minder roken. De app laat ook zien hoeveel teer en nicotine u binnenkrijgt, maar ook hoeveel geld u uiteindelijk bespaart.

De app is te koop voor 10 dollar in de App World van Blackberry. Wij horen graag van u of het werkt!

Kent u nog meer leuke apps die u helpen met goede voornemens? Laat het ons weten en zie uw tip terug in Computer Idee. Mail naar redactie@computeridee.nl onder vermelding van "goede voornemens app".

[Bron: Mobilyz]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord