Blendle stelt eerste iOS-versie 24 uur beschikbaar met Blendle Trending 2014-12-18T16:33:16

Handig gegevens delen in Excel 2013

Asus ET2040 gaat gewoon door zonder stroom

Blendle stelt eerste iOS-versie 24 uur beschikbaar met Blendle Trending

Artikelen lezen op de iPad

Blendle stelt eerste iOS-versie 24 uur beschikbaar met Blendle Trending

Blendle, de 'iTunes voor de journalistiek', krijgt een eigen iOS-app. In eerste instantie zal de app slechts 24 uur te downloaden zijn. Het is de bedoeling dat de eerste gebruikers van deze iOS-app helpen bij de verdere ontwikkeling ervan. Gebruikers die Blendle Trending binnen 24 uur downloaden, kunnen deze blijven gebruiken na vrijdag.

Blendle maakt dit  zelf bekend op zijn site. De digitale kiosk was al beschikbaar voor Android en Windows Phone, maar dat waren slechts snelkoppelingen naar de mobiele website. De iOS-app is ietsje anders. Blendle Trending heeft namelijk niet alle features die de normale Blendle-app heeft.
 

Ontbrekende features

Het belangrijkste element binnen Blendle is de mogelijkheid om artikelen te vinden die jou persoonlijk interesseren, en juist hier is Blendle Trending een uitgeklede versie van Android, Windows Phone en web-versie van Blendle. Enkel het Blendle Trending-gedeelte is beschikbaar. Daarmee krijg je verhalen te zien die op dat moment populair zijn onder gebruikers, en die door de redactie van Blendle worden aangeraden.

Verder heeft de app de mogelijkheid tot het inzien van de leeslijst en het archief. Dit zijn artikelen die je ofwel gelezen hebt, ofwel gemarkeerd hebt op de website. De uitgebreide zoekfunctie en de mogelijkheid om te bladeren door kranten en tijdschriften zijn niet aanwezig in de Blendle Trending-app. Daarvoor kun je echter wel naar de mobiele website.
 

Bèta-versie

De beperkte uitgave van de app is bedoeld als bèta-test. Hoe de app verder ontwikkeld zal worden hangt af van de feedback die zij ontvangen. Blendle heeft gekozen voor een andere insteek met de iOS versie. De Product Designer van Blendle, Emiel Janson, geeft in gesprek met iCulture aan dat de nadruk ligt op snel lezen bij de iOS-versie. “Wij denken dat je op je telefoon zo min mogelijk tijd wilt stoppen in het zoeken naar artikelen. Wij denken dat de nadruk bij de telefoon ligt op zo snel mogelijk lezen”

Blendle is een website waar gebruikers losse kranten- en tijdschriftenartikelen kunnen kopen voor een erg laag bedrag. Daarmee wordt de dienst ook wel de 'iTunes voor de journalistiek' genoemd. Nieuwe gebruikers krijgen ook nog eens 2,50 euro tegoed om artikelen te kopen.

Blendle Trending is hier nog te dowloaden vandaag.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord