Breken en bouwen met ontwerpsoftware

© CIDimport

Breken en bouwen met ontwerpsoftware

Geplaatst: 23 september 2009 - 06:09

Aangepast: 27 augustus 2022 - 14:20

Redactie ID.nl

Wie een ontwerp wil maken voor de verbouwing van een huis is aangewezen op een specialist óf eigen bedenksels die u met doe-het-zelf-software in beeld brengt.

Wie een ontwerp wil maken voor de verbouwing van een huis is aangewezen op een specialist óf eigen bedenksels die u met doe-het-zelf-software in beeld brengt. Uitgever Easy Computing claimt nu dat u in slechts 59 seconden uw digitale woninplan klaar hebt.

Voorheen duurde het lang voordat u een ontwerp voor een  verbouwing klaar had met behulp van de Super Architect 3D-serie van softwarefabrikant Easy Computing. Dat geeft de woordvoerster van het bedrijf eerlijk toe. Die traagheid zou nu verleden tijd zijn met de nieuwe NexGen-Architectenserie. Binnen 59 seconden heeft men het ontwerp klaar voor de droomwoning, zo juicht het persbericht. Nu maar hopen dat haastige spoed ook goed is.

De nieuwe edities Platinum (€ 99,95), Zilver (€ 29,95) en Brons (€ 14,95) bevatten diverse videotrainingen. Platinum en Zilver zijn compatibel met zowel AutoCad als Google SketchUp.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten