Buma/Stemra en Nokia sluiten overeenkomst 2013-11-04T17:07:25

Moeizame introductie van SDXC flashkaartformaat

Gebruik Opera Mini stijgt 11% binnen één maand

Buma/Stemra en Nokia sluiten overeenkomst

Buma/Stemra en Nokia sluiten overeenkomst

Nokia en Buma/Stemra hebben een licentie voor Nokia's mobiele muziekdienst gesloten. Daarmee komen songs van artiesten die aangesloten zijn bij Buma/Stemra beschikbaar voor Comes With Music. Comes With Music is een dienst die Nokia aanbiedt bij de aankoop van muziekmobieltjes.

Nokia en Buma/Stemra hebben een licentie voor Nokia's mobiele muziekdienst gesloten. Daarmee komen songs van artiesten die aangesloten zijn bij Buma/Stemra beschikbaar voor Comes With Music.

Comes With Music is een dienst die Nokia aanbiedt bij de aankoop van muziekmobieltjes. Wie een dergelijk toestel aanschaft, krijgt twaalf tot achttien maanden lang gratis toegang tot muziek van artiesten bij Universal, Sony, BMG en EMI. Is deze periode voorbij, dan mogen zij de tracks gewoon houden. De dienst ging eind vorig jaar van start in Engeland. Volgens Nokia bevat de catalogus meer dan zes miljoen muzieknummers.

Tot dusver is Comes With Music nog geen groot succes. Vorige maand stond de teller van het aantal abonnees op 107.000, waarvan het grootste deel in Engeland.

De overeenkomst geldt niet alleen voor Comes With Music-abonnees in Nederland, maar in heel Europa.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord