Burger King twitteraccount toont McDonalds-logo na hack 2013-11-04T15:44:02

Office 2013 vast aan 1 pc [UPDATE]

Bill Gates noemt Microsofts mobiele strategie ‘fout’

Burger King twitteraccount toont McDonalds-logo na hack

Burger King twitteraccount toont McDonalds-logo na hack

Gisteren werd het Twitter-account van Burger King gehackt. Op het account prijkte vervolgens het logo van McDonalds en de melding dat het Burger King had gekocht.

Uit de tweets op het gehackte account kon al snel worden opgemaakt dat de melding over de verkoop aan McDonalds een pesterijtje was want er stonden ook rapvideo’s en obscene teksten op. Na een uurt stopten de tweets maar Burger King vroeg Twitter het account op slot te gooien en zal via Facebook excuses aanbieden.

hacked burger king twitter account

McDonalds distantieert zich van de hack en twittert dat deze meeleven met Burger King en aangeven niets met de hack van doen te hebben:mcdonalds

Wie achter de hack zit is niet duidelijk. Een splintergroep van Anonymous zou erachter zitten maar Anonymous zelf ontkent er iets mee te maken te hebben

#OpMadCow

Via #OpMadCow op Twitter vindt je allerlei tweets met betrekking tot de hacks. Mashable heeft een overzichtje gemaakt met de leukste opmerkingen. Hieronder alvast een voorproefje:

Burger King tweet

[Via: BBC]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord