Call of Duty: Black Ops II breekt verkooprecords 2013-11-04T15:49:21

Nederland in top 5 slachtoffers 'politievirus'

Instagram verminkt fotoweergave voor Twitter

Call of Duty: Black Ops II breekt verkooprecords

Call of Duty: Black Ops II breekt verkooprecords

Slechts 15 dagen heeft Call of Duty: Black Ops II nodig gehad om 1 miljard dollar omzet te draaien. Ter vergelijking: De film Avatar behaalde de miljard dollar omzet na 17 dagen.

Games zijn big business en tegenwoordig gaat daar dan ook miljoenen in om. Werden games vroeger nog op zolderkamertjes gemaakt, nu kost de productie van een game soms al miljoenen dollars. Maar er kan dan ook goed geld mee verdiend worden, een miljard in zo’n twee weken tijd in het geval van COD: Black Ops II. Het spel had weer een dag minder nodig om dat bedrag te behalen dan zijn voorganger: COD: Modern Warfare 3. Sommige gamers gingen bij het vorige deel nog door het lint toen bleek dat het spel op sommige plekken was uitverkocht.

De kopers van Call of Duty: Black Ops II hebben er inmiddels al 150 miljoen uur online in het spel doorgebracht via via Xbox LIVE en PlayStation Network.

[Via: WinSupersite]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord