Call of Duty Modern Warfare 2 in de ban in Rusland 2013-11-04T17:07:58

Wifi complete stad afgesloten om één illegale download

Facebook komt naar Playstation 3

Call of Duty Modern Warfare 2 in de ban in Rusland

Call of Duty Modern Warfare 2 in de ban in Rusland

Slecht nieuws voor Russische gamers: Call of Duty: Modern Warfare 2 zou er, aldus de site Fudzilla.com, voorlopig in de ban gedaan zijn. Dat zou komen omdat Rusland er in de game slecht vanaf komt. In het spel wordt de Russische Federatie geleid door extremistische nationalisten.

Slecht nieuws voor Russische gamers: Call of Duty: Modern Warfare 2 zou er, aldus de site Fudzilla.com, voorlopig in de ban gedaan zijn. Dat zou komen omdat Rusland er in de game slecht vanaf komt.

In het spel wordt de Russische Federatie geleid door extremistische nationalisten. Daarnaast is er ook nog de felomstreden vliegveldscène, waarin het vuur wordt geopend op onschuldige burgers. Dat gebeurt door de speler plus een handvol - u raadt het al - Russische terroristen.

Op internetfora lopen de gemoederen intussen hoog op. Russische gamers beschuldigen maker Activision ervan vooral het Amerikaanse publiek terwille te zijn.

De makers zouden inmiddels met een patch bezig zijn om de game minder anti-Russisch te maken.

Overigens mag de game zich in een enorme populariteit verheugen: binnen één dag na de release zouden er wereldwijd al 7 miljoen exemplaren van verkocht zijn.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord