Carnaval of Tinder? 2019-02-27T10:12:53

Geheugenkaartjes worden supersnel

Videobellen met Google Duo nu ook in browser

Carnaval of Tinder?

Carnaval of Tinder?

Komend weekend barst het carnaval weer los. Grote vraag: kun je beter naar het zuiden afreizen wanneer je een relatie zoekt of heb je meer kans van slagen met Tinder?

Carnavalswinkel Feestkleding365.nl heeft het aan ruim 1400 carnavalsvierders gevraagd. Maar liefst 17,1% van hen heeft weleens een relatie overhouden aan het carnavalsfeest; een behoorlijke hoge slagingskans! Van dit percentage is 7,6% nog steeds bij elkaar. De grootste kans op een relatie na carnaval lijk je te lopen in Gelderland. Zo’n 21,1% van de feestvierders heeft hier een partner gevonden, gevolgd door Noord-Brabant (20,0%) en Limburg (18,6%). Ook heeft Gelderland het hoogste percentage relaties waarbij de koppels nog steeds samen zijn (14,4%).

En hoe zit dat bij Tinder? Statisticus Daniel Oberski van de Universiteit heeft berekend dat de kans dat je Tinder-date uitmondt in een relatie 5% is. Daarmee lijkt carnaval dus een betere matchmaker!

Tip: ga als Netflix-icoon!

Wat dit jaar helemaal hot is, zijn kostuums uit de Netflix-serie Casa de Papel. De pakken, bestaande uit een rode overall en een masker gemodelleerd naar de Spaanse kunstenaar Salvador Dalí, zijn zó populair dat winkels regelmatig ‘nee’ moeten verkopen. Is rood niet je kleur? Ook de Roaring Twenties, de Seventies, de fluorescerende trainingspakken uit de jaren negentig (Hallo New Kids!) zijn enorm populair. Is ook dat niet helemaal je ding, dan kun je natuurlijk ook nog als game-personage gaan. Wat dacht je van Super Mario, Assassin’s Creed, Pac-Man of zelfs … Rubik’s Cube!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord