Carnavalshit Maastricht als ringtone 2013-10-10T14:33:58

Wintertip: iPodsok breien

Tv-serie Friends nu ook als computerspel

Carnavalshit Maastricht als ringtone

Carnavalshit Maastricht als ringtone

Sinds afgelopen vrijdag kunnen Vodafone klanten de carnavalshit 2006 van Maastricht, 'Mie Fietske', als ringtone downloaden op hun mobieltje.

Sinds afgelopen vrijdag kunnen Vodafone klanten de carnavalshit 2006 van Maastricht, 'Mie Fietske', als ringtone downloaden op hun mobieltje.

Vodafone heeft in samenwerking met carnavalsvereniging De Tempeleers en de Samenwerkende Maastrichtse Carnavals-verenigingen de pakkende melodie omgezet naar een ringtone.

Het is het derde jaar dat Vodafone van de lokale Carnavalshit een mobiele ringtone maakt. Het bedrijf doet dit kostenloos voor de Carnavalsvereniging en maakt hiermee een ludiek gebaar naar de regio en naar Carnavalliefhebbers in de rest van Nederland. Carnavalsprins Norbert I van De Tempeleers kreeg de ringtone met een mobiele telefoon gisteravond als eerste officieel door Vodafone overhandigd.

Vodafone klanten kunnen 'Mie Fietske' als realtone of polyfone ringtone downloaden via Vodafone live! op hun mobiele telefoon (Ringtones/ Special:Carnaval) of vanaf begin volgende week via de Vodafone website (Privé/Vodafone live!/Music en Ringtones).


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord